Grill tennis

Grill Tennis er 100% sjov og spas

Har du brug for en sjov event som både er udfordrende, aktiv og hylende skæg? Så er Grill Tennis en oplagt mulighed. Alle kan være med og vi kan lave eventen stort set alle steder.

I Grill Tennis arrangeret typisk som en turnering, hvor hold af to personer dyster mod hinanden. Aktiviteten er simpel men sjov og udfordrende og med den helt rigtige opsætning, oppyntning, stemning, engagement og speak er vores Grill Tennis Event en oplevelse i vil huske og mindes længe!  

Priser for Grill Tennis Event
-uanset antal deltagere!

PRISEKSEMPEL:

2 timer Grill Tennis Event med instruktør

3600,00
Levering pr. kørt km: 4,80

Alle priser er ekskl. moms og levering.

Grill Tennis Event

Vores Grill Tennis event afholdes af en eller flere instruktører alt afhængigt af antal baner og deltagere. Vi medbringer al materiel der skal bruges til eventet. Der er ikke brug for andet end adgang til alm 220V strømstik.

Fysiske rammer

Grill Tennis kan tilpasses omgivelserne. Vi forsøger altid at finde plads til minimum tre baner, så der er to øvebaner samt en turneringsbane. Hver bane kræver ca. 4 x 10 meter, så der er mulighed for at komme forbi omkring banen. Banerne kan tilpasses i størrelse, så sværhedsgraden dermed tilpasses deltagerne.

Spil alle steder

Du kan spille alle steder så længe der er plads til det. Ryd lageret, book en gymnastiksal, en græsplænen, vejen, mødesalen, parkeringspladsen, stranden eller hvor du nu ønsker at spille.