50503433 info@123event.dk

TEMA-Event

Tema-Events for alle

Vi er rigtig gode til at lave spændende tema-events som rammer både børn, unge og voksne. Har du særlige ønsker er du meget velkommen til at kontakte os – vi elsker at tænke nyt og på kanten boksen.

Vi tilbyder events med rødder i FNs verdensmål

FN’s 17 Verdensmål skal gøre verden til et bedre sted at leve. Det kan virke som en meget stor og kompliceret udfordring, som ligeledes kan være meget svær at forholde sig til.

Med afsæt i verdensmålene har vi designet en række events, som skal give deltagerne oplevelsen af, at de rent faktisk kan være med i kampen om at nå verdensmålene. Vi trækker niveauet helt ned i børne-familie-højde og lader leg være fællesnævneren for både at lære, opleve og hygge sig med familien.

Vores instruktører er opsøgende, nysgerrige og fuld af spørgsmål, som med en anerkendende tilgang, sætter tankerne i gang på deltagerne.

Vores mål er ikke at diktere hvad der er rigtigt og forkert, men at give deltagerne en oplevelse, som giver stof til eftertanke, så de selv kan overveje og blive bevidste om deres vaner og adfærd.

Alle events er designet så de kan tilpasses de fleste fysiske rammer – også hvis de er meget små. Langt de fleste events kan ligeleddes afholdes på ude- og indendørs.

Populære Tema-Events

SE MIG!

Målgruppe: 3år og op

SE MIG!’s formål er at give deltagerne en sej oplevelse som udfordrer deres mod, fantasi og styrke deres tro på sig selv.

SE MIG! er kort fortalt en event hvor børn og børnefamilier kan lege, klæde sig ud, øve og optræde for hinanden – og alle dem der kommer forbi og kigger på 🙂

SE MIG! eventen kan afholdes alle steder og kan fylde godt, hvis der er plads til det.

BØRNENES TRAFIK-SKOLE

Målgruppe: 2-10 år.

Børnenes trafikskoles formål er at give børnene en sjov oplevelse hvor man både leger, lærer og oplever om trafik og trafikregler.

Børnenes trafikskole er en kreativ og legende event, som giver børnene mulighed for at bygge deres egne veje, flytte lyskryds, skilte m.v. På små løbecykler lærer børnene om trafik. Vores instruktør(er) agerer politibetjente og hjælper børnene med at holde styr på trafikreglerne.

PIRAT for en dag

Målgruppe: 0-15

Arggg… Pirat for en dag’s formål er at underholde deltagerne, så de får en sjov dag med fysisk aktivitet og kreativ fordybelse.

Pirat for en dag byder på pirat-hoppeborg(e), kanonskydning med bolde, fangeleg, klap for øjet og ansigtsmaling. 

Pirat for en dag er designet så der er noget for alle. Vores instruktører laver ansigtsmaling, sætter lege i gang, holder opsyn og er opsøgende, så alle får en sjov oplevelse.

VILD MED VAND

Målgruppe: 2år og op

Vild med vand’s formål er at lege med vand. 

Vild med vand bygges op som et afgrænset område, så deltagerne tydeligt kan se hvor vandlegen foregår. Her er vand-legestationer, vand-render, flytte-vand-aktiviteter, fiskedam, papirsbådsfoldning og mulighed for at bygge sin egen vand-bane. 

Vild med vand er familie-tid, en pause – en sjov oplevelse for alle som deltager.   

KRIBLE-KRABLE

Har du nogensinde prøvet at lave et kabløb med kakerlakker? Har du prøvet at smage insekter? Er du klar over hvor seje vores små insekter er?

Med Krible-Krable event giver du deltagerne/besøgende mulighed for at afprøve deres mod når der spilles Insekt-udfordrings-spil, races om kap med insekter, afprøves insekt-skills og bliver klogere på krible-krable-dyrene.

Vores instruktør(er) arbejder aktivt under eventen ved at være opsøgende og indbyde til deltagelse. Der er god mulighed for at tilpasse eventen de aktuelle fysiske omgivelser.  

Eventen er for alle, men målrettet børnefamilier. Den kan skaleres så den passer til antal deltagere og varighed.