TEMA-Event

Tema-Events for alle

Vi er rigtig gode til at lave spændende tema-events som rammer både børn, unge og voksne. Har du særlige ønsker er du meget velkommen til at kontakte os – vi elsker at tænke nyt og på kanten boksen.

Vi tilbyder events med rødder i FNs verdensmål

FN’s 17 Verdensmål skal gøre verden til et bedre sted at leve. Det kan virke som en meget stor og kompliceret udfordring, som ligeledes kan være meget svær at forholde sig til.

Med afsæt i verdensmålene har vi designet en række events, som skal give deltagerne oplevelsen af, at de rent faktisk kan være med i kampen om at nå verdensmålene. Vi trækker niveauet helt ned i børne-familie-højde og lader leg være fællesnævneren for både at lære, opleve og hygge sig med familien.

Vores instruktører er opsøgende, nysgerrige og fuld af spørgsmål, som med en anerkendende tilgang, sætter tankerne i gang på deltagerne.

Vores mål er ikke at diktere hvad der er rigtigt og forkert, men at give deltagerne en oplevelse, som giver stof til eftertanke, så de selv kan overveje og blive bevidste om deres vaner og adfærd.

Alle events er designet så de kan tilpasses de fleste fysiske rammer – også hvis de er meget små. Langt de fleste events kan ligeleddes afholdes på ude- og indendørs.

Populære Tema-Events

DANMARK GRINER!

Målgruppe: 3år og op

SE DANMARK GRINER’s formål er at give deltagerne en sej oplevelse som udfordrer deres mod, fantasi og styrke deres tro på sig selv.

Eventen er kort fortalt en event hvor børn og børnefamilier kan lege, klæde sig ud, øve og optræde for hinanden – og alle dem der kommer forbi og kigger på 🙂

Vi kan afvikle eventen alle steder og den kan fylde godt, hvis der er plads til det. 

HOKUS POKUS

Målgruppe: 2-10 år.

Hokus Pokus er en blanding af fysisk aktivitet og krea.

Vi opbygger området med to hoppeborge og et krea-område med borde og bænke. Vores instruktør(er) er opsøgende og byder dem velkommen. Ved bordene kan man lave en tryllehat og tryllestav.

Hokus Pokus er familie-hygge og et afbræk, hvor der er tid til hinanden.

Der er mulighed for at vi kan booke en tryllekunstner/klovn med.

 

PIRAT for en dag

Målgruppe: 0-12 år.

Arggg… Pirat for en dag’s formål er at underholde deltagerne, så de får en sjov dag med fysisk aktivitet og kreativ fordybelse.

Pirat for en dag byder på pirat-hoppeborg(e), kanonskydning med bolde, fangeleg, klap for øjet og ansigtsmaling. 

Pirat for en dag er designet så der er noget for alle. Vores instruktører laver ansigtsmaling, sætter lege i gang, holder opsyn og er opsøgende, så alle får en sjov oplevelse.

VILD MED VAND

Målgruppe: 2år og op

Vild med vand’s formål er at lege med vand. 

Vild med vand bygges op som et afgrænset område, så deltagerne tydeligt kan se hvor vandlegen foregår. Her er vand-legestationer, vand-render, flytte-vand-aktiviteter, fiskedam, papirsbådsfoldning og mulighed for at bygge sin egen vand-bane. 

Vild med vand er familie-tid, en pause – en sjov oplevelse for alle som deltager.   

HELD i DUEL

 Målgruppe: Børn, unge og voksne.

DUEL giver deltagerne mulighed for at kæmpe mod hinanden i en række spændende aktiviteter.

DUEL indeholder en række aktiviteter hvor man kan udfordre hinanden. Vælg f.eks. imellem en dyst i sumodragter, på gladiator-banen, på bungeerun-duel, basketball, boksemaskine, Speed-cage, pude-kamp eller hvad med Bueskydning!

Eventen har brug for en del plads og strøm, alt efter valg af aktiviteter.

DUEL er super populær hos både børn, unge og voksne!

BRUG BOLDEN!

Målgruppe: Børn, unge og voksne.

WOOOP! Når der er fodbold eller håndbold i luften, så fejr det med en event folk vil huske!

Vi opbygger området med f.eks. fodboldbane, fodbold-pool, mål-skud, fodbold/håndbold-hoppeborg, bordfodbold-borde og trænings-område. 

Eventen kan udvides med en kreativ del: Alle deltagere kan lave et trænings-pandebånd.

Eventen kræver strøm og en del plads, men kan tilpasses, så den passer ind de fleste steder. 

VORES FUGLE

Målgruppe: Børnefamilier.

I serien VORES NATUR sætter vi fokus på Danmarks natur, den som vi alle kender!

Vores Fugle er eventen hvor vi sætter fokus på de fugle som flyver rundt i haven, i skoven og de steder vi kommer på ferie. Her bliver deltagerne sendt afsted på en sjov fugle-opgave i udvalgte butiksvinduer, som både giver ny viden og ægte facts. 

På basen producerer vi fugle-kugler til havens mindste fugle. Alle deltagere er aktivt med i produktionen og får ligeledes deres egne kugler med hjem.

Vores fugle er kvalitets-familietid!   

VILD MED SPORT

Målgruppe: Børn, unge og voksne

Er der sport, OL eller mesterskabet i luften?  Så er VILD MED SPORT den perfekte event!

VILD MED SPORT er masser af sjove  sports-aktiviteter samlet på ét sted! Her kan man f.eks. prøve kræfter med boksemaskinen, skyde efter målskive med Bue og pil, den store basketball, bordtennis, den store oppustlige fodboldbane, SpeedCage, Floorball Hockey bane og fodbold-hoppeborgen til de mindste.

VILD MED SPORT er aktiv sjov og bevægelse. – En sund og sjov oplevelse for alle!

KRIBLE-KRABLE

Har du nogensinde prøvet at lave et kabløb med kakerlakker? Har du prøvet at smage insekter? Er du klar over hvor seje vores små insekter er?

Med Krible-Krable event giver du deltagerne/besøgende mulighed for at afprøve deres mod når der spilles Insekt-udfordrings-spil, races om kap med insekter, afprøves insekt-skills og bliver klogere på krible-krable-dyrene.

Vores instruktør(er) arbejder aktivt under eventen ved at være opsøgende og indbyde til deltagelse. Der er god mulighed for at tilpasse eventen de aktuelle fysiske omgivelser.  

Eventen er for alle, men målrettet børnefamilier. Den kan skaleres så den passer til antal deltagere og varighed.