Events

Events samler folk

Uanset om det er virksomhed, offentligt, forening- eller privatregi virker events samlende, opmærksomhedsvækkende og tiltrækkende.
Herunder har vi samlet en række af de events som er mest efterspurgt.

Zoo-race på store tøjdyr

Prøv en event med vores sjove Zoo-Race dyr. Her ridder du afsted ved at træde i pedalerne og kan opnå en fart på cirka 6km/t.
Vi har både voksen og børne-størrelser og tilbyder kapløb, forskellige slags stafet og ringridning.
Der er garanti for et godt grin. Events fra 30 min.

BOW COMBAT

MEGET populær event hvor ALLE kan være med uanset alder, størrelse og højde.
Bow Combat er et spil med bue og pile med skum, hvor man i hold kæmper om at skyde modstanderholdet og points. Spilletilgangen kan både være taktisk, aggressiv, tilbageholdende og satsende – uanset hvad er det skide sjovt! 

Mega bord-fodbold

Underholdningen er i top når man spiller Mega Bordfodbold! Der er plads til 12 personer på banen adgangen, som alle har et velcro-bånd om livet, som sidder fast på et tværgående reb. Dermed kan man kun bevæge sig til siderne. Banen måler 7×14 meter og kan sættes op næsten over alt.
Alle kan være med – uanset alder og fysik.

Seg-boards

Træd op og hold balancen. Selv de mindste bevægelser får segboardet til at bevæge sig. Snart er du klar til at køre en runde i den store oppustelige bane, som trækker folk til!
Her er balancen i fokus, men pludselig føles det faktisk ret let!
Der medfølger 3 seg-boards, hjelme og beskyttelse.
Seg-boards kan køres på alle typer af fast underlag. Alle kan prøve

Minigolf, 9 baner

Om du er barn, ung, voksen eller gammel, så er et slag minigolf altid populært! Vi har 9 sjove baner med forhindringer, som tager ca. 15 min. at komme igennem. Dermed er de perfekte til rigtig mange typer arrangementer som eks. reception, åbent hus, messe, bryllup, fødselsdage, firma-fester, arrangementer osv.
Der medfølger køller, bolde, point-sedler og kuglepenne, så alt er med! Vores minigolf kan spilles både inde og ude –og de tåler regn.

Grill-BOLD event

Det ser let ud, men det er det ikke… Skyd bolden til din medspiller og placer bolden i målet! Spillet er aller-sjovest når man laver det som en turnering hvor mange er med! ALLE kan være med og vi kan lave eventen alle steder – både i lagerhallen, på græsplænen, på villavejen, rådhuspladsen, sportshallen eller som her til venstre på stranden.

I Grill-Bold består hvert hold af to personer, så det er et oplagt og MEGET sjovt indslag til f.eks. firmafesten eller lign. Et perfekt indslag som krydres med musik, speak, pynt, øve-baner og “The Golden Grill”…

Rodeo-gris

Vores søde men meget glatte gris er en udfordring! Hvor længe kan du sidde på den før du falder af?
Vi tilbyder events fra 1 time og op.

Da vi kan styre grisen manuelt kan vi lave ture for ALLE. Vores erfaring gør, at vi været meget brugt af special-institutioner, døgnhjem og foreninger med udsatte børn, unge og voksne. Vi sætter en ære i at kunne give alle en sjov tur på grisen.

Bumper balls

Tag bolden over hovedet og lad selerne glide ned over dine skuldre – og hold så fast i de to håndtag. Nu er du klar til at spille fodbold med Bumper Balls!
Den store bold fungerer som airbag, så når du bumper ind i de andre kastes du tilbage og ryger rundt, men bolden passer på dig. Det er hylende sjovt at »bumpe« rundt! Bumper Balls skal spilles på fint græs, gymnastiksal eller i en  idrætshal.

Promille hockey

Har du prøvet de sjove promille-briller? Du får visuelt en promille på ca. 1,3 og det bliver derfor svært at navigere og afstandsbedømme.
Derfor er det hylende sjovt at spille floorball / hockey med brillerne på, for her skal du virkelig bruge alle sanser!
Alle kan være med og der kan spilles på alle typer fast underlag – både ude og inde.

Rodeo-tyr

Den klassiske rodeotyr er stadig populær! Vores nye maskiner med stærkere motor gør turen sjovere og mere sikker. Rodeo-tyr er for alle aldersgrupper fra ca. 5-70 år.

Da vi kan styre rodeotyren manuelt kan vi lave individuelle ture som tager hensyn. Vores store erfaring gør, at vi været meget brugt af special-institutioner, døgnhjem og foreninger med udsatte børn, unge og voksne. Vi elsker når alle er med!

Leg og gå på vandet i waterballs

Har du prøvet at gå på vandet? Du bliver lukket inde i en ø2meter stor bold, hvorefter du kan bevæge dig ud på vandet. Alle som tør kan prøve en tur.