Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://123event.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Hvis du sender os en besked fra vores kontaktformularer bliver de indtastede data sendt til os via gmail-mail. Vi overfører dine data til vores økonomisysten; Economic, hvor vi gemmer data. Hvis vi ikke har brugt dine data efter 5 år sletter vi dem, for så har vi ikke nogen grund til at gennem dem. Alle kontaktformular-mails som sendes fra kontaktformularer på hjemmesiden slettes umiddelbart efter de er overført til economic. 

 

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Vi ønsker ikke at dele dine data med nogen – overhovedet!

 

Det er dine data og dig der bestemmer

Hvis du ikke ønsker at vi har dine oplysninger liggende i vores økonomisysten Economic kan du til hver en tid sende os en mail på info@123event.dk og bede os om at slette – og det gør vi selvfølgelig!