Jule-events

Vi har 6 unikke og meget forskellige jule-events klar

Juletiden er fyldt med gode oplevelser og masser af hyggelige stunder – og det er præcis hvad vores jule-events er designet til. Vi har lavet 6 unikke events med 6 meget forskellige temaer. Alle events kan skaleres og tilpasses, så de kan afvikles alle steder, både ude og inde. Alle vores jule-eventpriser her på siden er ekskl. moms og er for 4 timers event.

Har du særlige ønsker, gode ideer eller spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Pløk julen ind

.Så er chancen her for at pløkke nisser ned! Med bue og pil skyder vi på nisser, som alle gemmer på points. Der uddeles fem pile til hver deltager. Hvem mon rammer flest nisser? Og hvem mon får flest points?

Eventen er lige til at forstå -og det kan tydelig mærkes når den afholdes. For folk er vilde med den! Om du er 8 eller 40år – ja, selv 75år, så fanger “Pløk julen ind”! Der kan med fordel udloves præmier til dagens bedste skytter, som indsamler flest points -eller en præmie til alle der opnår eks. 20 points.

Eventen kan skaleres så den tilpasse fysiske rammer, deltagere og varighed.

Info om buerne: Man kan skyde med buerne fra man er ca. 4 år og op. Man skal ikke bruge masker, når man ikke skyder på hinanden. Pilene er med soft skum-ender. Vi medbringer altid baggrunds-hegn, så sikkerheden er i top. Ligeledes afspærrer/indelukker vi det område der skydes i.

Rensdyrenes Stald

Julemandens rensdyr er på arbejde, så stalden er tom. Normalt gør nisserne arbejdet i stalden, men da det er december har også nisserne travlt. Derfor er der virkelig brug for at børnene vil hjælpe til.
Rensdyrene sviner en del med maden når de spiser. Derfor ligger der masser af flyvefoder på jorden mellem hø og halm. Flyvefoderet er det magiske mad, som får rensdyrene til at flyve. Men det mister magien når det rammer jorden. Men det kan virke igen, hvis det kommer en tur igennem tryllerørene. Derfor skal børnene/familier nu samle flyvefoder og komme det igennem tryllerørene, så det igen virker.  Som belønning får børnene en lille belønning, som skydes ud af julemandens jule-slik-kanon! 

Vores instruktør(er) arbejder aktivt under eventen ved at være opsøgende og indbyde til deltagelse. Vi møder familierne i øjenhøjde og giver dem muligheden for at få et lille afbræk og en god, hyggelig oplevelse.
Der er god mulighed for at tilpasse eventen de aktuelle fysiske omgivelser. Eventen kan skaleres alt efter ønsket varighed.

REnsdyr ræs

Skal det være skørt, sjovt og super tillokkende? Så er Rensdyr Ræs lige eventen! Vores udklædte Zoo-race tøjdyr er forvandlet til Rensdyr og kan rides af børn helt ned til 2 år – og de store er bygget så de voksne også kan ride en tur!

Eventen er altid super populær og skaber et vildt godt blikfang. Dyrene er så søde at de helt automatisk tiltrækker familier! Så om man er 2, 12, 42 eller 82 år – så kan man få en tur! Eventen kan udbygges med opgaver, forhindringer eller f.eks. som på videoen som en bogstavleg. Eventen opbygges efter de fysiske muligheder. Antal dyr og varighed kan selvfølgelig tilpasses efter behov.

Rensdyr Ræs er sjovest når der er god med plads at lege på, og det er desuden vigtigt at underlaget er fast og ensartet, for de kan ikke køre i grus, sand på brosten og lign. Dyrene er vejrbestandige, men skal af sikkerhedsmæssige årsager ikke bruges i regnvejr.

Gave-Ræs

Prøv kræfter som sorterings-nisse, når de mange gaver kommer kørende én efter én uden stop – og du skal nå at sortere gaverne efter hvor de skal sendes hen … pyyha… det kræver samarbejde, hurtige hænder og et skarpt overblik!

Med GaveRæs inviterer vi familier til at prøve kræfter med nissernes stressende arbejde. Eventen er en særdeles god publikums-magnet – og tiltrækker både børn, unge og voksne deltagere, selvom den egentlig er tiltænkt børnefamilier 🙂

GaveRæs tilpasses let omgivelserne og kan afvikles på flere måder, bl.a. som konkurrence og som med belønning ved gennemførsel. Eventen kræver adgang til alm. 220v, og kan gennemføres både ude- og indendørs. 

Med GaveRæs får I en event som ingen før har prøvet, men som mange husker… GaveRæs er sjov familietid, pakket ind i julestemning – og alle kan være med!