Hoppe-SPOT & LEGELAND

ALLE BØRN ELSKER Legeland

Der blir fyldt med glade familier og fart over feltet når de farverige og tiltrækkende hoppeborge og oppustelige aktiviteter sættes op. Vi har stor erfaring med at designe opsætningen, så gæsterne får den bedst mulige oplevelse – også dem som skal kigge på… Herunder har vi samlet en række forslag til Legeland, men kontakt os gerne hvis du har gode ideer, for mulighederne er meget mere end hvad du ser her. 

NYHED: Gurli Gris

Vi har Danmarks største udvalg af Gurli Gris hoppeborge – og vi kan derfor tilbyde at lave et Gurli Gris hoppeland/legeland lige i den størrelse du vil have. Børnene elsker Gurli Gris – så det her er en sikker vinder!

En HOPPEBORG er guld

Måske kan du huske det selv. En tur i byen, på restaurant, til fødselsdag, åbent hus eller lignende. Der stod den! Hoppeborgen ER guld for børn – den spreder glæde og tiltrækker børnefamilierne. Så vil du tiltrække familier, lave en “parkeringsplads” for børn eller forkæle dem med det bedste de ved, så husk hoppeborgen!
En hoppeborg kan bookes fra kun 1520kr. inkl. opsætning og nedpakning. Brandbilen som du kan se på billedet koster 2600kr. for en dag. 

Hoppe-SPOT

Når flere hoppeborge er placeret samme sted kalder vi det for et hoppe-spot. Og det er lige noget familier er vilde med! Vi kan lave hoppe-spots næsten alle steder og priserne starter fra ca. 3000kr. Der kan tilkøbes instruktør(er), så du heller ikke skal tænke på opsyn. Ansøgning til politiet kan vi også klare.

Et hoppe-spot er en virkelig effektiv familie-tiltræknings-magnet, som aldrig går af mode. Gå på jagt i vores store udvalg og vælg selv dine hoppeborge!

Indendørs HOPPE-LEGELAND

123event har sammen med en række foreninger fordelt over hele Danmark arrangeret og leveret til en lang række indendørs hoppe-legeland. Vores erfaringer har hjulpet os med at forbedre oplevelsen gang på gang. Vi står derfor med en stor viden som vi gerne deler ud af.

Kontakt os gerne! Så tager vi en snak om hvad du gerne vil, hvorefter vi sender dig et uforpligtende tilbud. Vi har et udvalg på over 50 aktiviteter, så mulighederne er mange!

Hoppeborge i sommerferien

Skal der afholdes sommerlejr eller sommerarrangementer er hoppeborge ideelt. Vi kan anbefale også at overveje oppustelige aktiviteter i samspil med hoppeborgene. Det giver deltagerne mulighed for at udfordre sig selv og hinanden i f.eks. fodbold, børne-rodeotyr, bungeerun, gladiator og pudekamp. 

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning og et svar på dine eventuelle spørgsmål. 

Hoppeborge i gågaderne

Hoppeborge i gågaden

Vi har hoppeborge i mange forskellige mål, former og farver. Det har vi fordi vi ved at pladskrav i mange tilfælde afgør om et arrangement kan gennemføres. Vi har derfor special indkøbt hoppeborge som også kan stå på selv de smalle gågader, så kan dine ideer og drømme nemlig blive til virkelighed.

Her på billedet kan du se en stor hoppeborg fylde halvdelen af gågaden. Det krævede kun et opkald til politiet og en ansøgning på mail, så var tilladelsen i hus. Nu kunne byen handlende ikke rigtig undgå at se hoppeborgen 🙂

Vi hjælper gerne med gode ideer til din gågade!

Firma-familie-arrangement

Vi har lavet mange setups for virksomheder som arrangerer familiedage. På billedet er det en virksomhed på Midtfyn som ønskede at lave et område med aktiviteter, som familierne kunne gå til og fra. I deres kantine havde de linet op med slushice og popcornmaskiner – og ved siden af egne grill havde de en af vores softicemaskine til desserten.

Skal du lave et familie-arrangement, så husk at give børnene en masse gode aktiviteter som de kan hygge sig med! Det giver nemlig mor og far en mulighed for at tale voksen-skan med alle de andre voksne. Det er ren vin-vin – og det bliver hurtig en oplevelse både familie og virksomhed vil huske! Ring eller skriv til os. Vi hjælper gerne med ideer og et samlet uforpligtende tilbud.