Events med afsæt i VerdensmålENE

Vi tilbyder events med rødder i FNs verdensmål

FN’s 17 Verdensmål skal gøre verden til et bedre sted at leve. Det kan virke som en meget stor og kompliceret udfordring, som ligeledes kan være meget svær at forholde sig til.

Med afsæt i verdensmålene har vi designet en række events, som skal give deltagerne oplevelsen af, at de rent faktisk kan være med i kampen om at nå verdensmålene. Vi trækker niveauet helt ned i børne-familie-højde og lader leg være fællesnævneren for både at lære, opleve og hygge sig med familien.

Vores instruktører er opsøgende, nysgerrige og fuld af spørgsmål, som med en anerkendende tilgang, sætter tankerne i gang på deltagerne.

Vores mål er ikke at diktere hvad der er rigtigt og forkert, men at give deltagerne en oplevelse, som giver stof til eftertanke, så de selv kan overveje og blive bevidste om deres vaner og adfærd.

Alle events er designet så de kan tilpasses de fleste fysiske rammer – også hvis de er meget små. Langt de fleste events kan ligeledes afholdes på ude- og indendørs.

Alle vores Verdensmål-eventpriser her på siden er ekskl. moms og er for 4 timers event. Kontakt os gerne hvis du har andre ønsker. 

SKYD DIT KLIMA

Har du overvejet hvilke af dine daglige indkøb der er bedst for klimaet? Nej, vel?

Med SKYD DIT KLIMA bliver deltagerne præsenteret for en række dagligvarer, som alle har forskellige aftryk på klimaet. Bevæbnet med bue og bil (soft ender) skal deltagerne nu skyde de dagligvarer ned som de mener har det største klimaaftryk.

Eventen sætter gang i tankerne og får deltagerne til at reflektere over hverdagens valg af fødevarer og andre indkøb. Med en kreativ indretning skaber vi et rum, hvor aktivitet, reflektion og debat kan understøtte målet om at gøre deltagerne/besøgende klogere på deres valg i hverdagen.

Vores instruktør(er) arbejder aktivt under eventen ved at være opsøgende og indbyde til deltagelse. Der er god mulighed for at tilpasse eventen de aktuelle fysiske omgivelser.

Eventen kan skaleres så den passer til antal deltagere og varighed.  

Info om buerne:
Man kan skyde med buerne fra man er ca 4 år og op. Man skal ikke bruge masker, når man ikke skyder på hinanden. Pilene er med soft skum-ender. Vi medbringer altid baggrunds-hegn, så sikkerheden er i top. Ligeledes afspærrer/indelukker vi det område der skydes i. 

GENBRUGS HELTE

I Danmark er vi rigtig gode til at sortere genbrug. Rigtig mange kommuner har den seneste tid arbejdet hårdt på at give borgerne de bedste rammer for en god sortering af deres genbrugs-affald. Men hvor god er du? 

Nu kan du dyste mod din familie i at blive GENBRUGS HELTE. Bliv klogere på genbrug ved at prøve det skøre sorteringsbånd, dyst i hurtig-sortering, vær kreativ og byg løs i genbrug – og prøv vores kreative genbrugsspil. 

Eventen er delt op i områder, så flere kan deltage – med god afstand til hinanden.

Vores instruktør(er) arbejder aktivt under eventen, er opsøgende og indbyder til deltagelse. Der er god mulighed for at tilpasse eventen de aktuelle fysiske omgivelser. Dog fungerer eventen bedst med en minimumsplads på 10×15 meter.

Eventen er for alle, men målrettet børnefamilier. Den kan skaleres så den passer til antal deltagere og varighed.   

VILD MED VAND

Vild med Vand sætter fokus på vand som ressource. I Danmark tager vi det for givet at der kommer vand ud af vandhanen, når vi tænder for vandhanen. Men mange steder i verden bruger de mange ressourcer, penge og spekulationer på at sikre vandkilder – men hvornår har vi sidst snakket om det? 

Vi tager snakken i børne- og familiehøjde uden at løfte pegefingeren. Vi arbejder aktivt under eventen, er opsøgende og indbyder til deltagelse. Der er god mulighed for at tilpasse eventen de aktuelle fysiske omgivelser. Eneste krav til eventen er at der forefindes en vandkilde.

Eventen er for alle, men målrettet børnefamilier. Eventen kan tilpasses i både omfang, areal og tid.

VILD MED VAND er familietid

Vild med Vand er en kreativ, legende og nysgerrig event, hvor vand er i centrum. Eventen bygges op som et afgrænset område, så deltagerne tydeligt kan se hvor vandlegen foregår. Her er vand-legestationer, vand-render, vandskyderi, flytte-vand-aktiviteter, fiskedam, papirsbådsfoldning og mulighed for at bygge sin egen vand-bane. 

Vild med vand er familie-tid, en pause – en sjov oplevelse for alle som deltager.

PLASTIK FANTaSTISK

Plastik er et kæmpe problem over hele verden. Men plastik løser også en lang række opgaver indenfor bl.a. legetøj, værktøj, redskaber og ikke mindst fødevare-emballage, som dermed bl.a. sikrer god beskyttelse, gennemsigtighed og en øget holdbarhed.
– Og når vi ikke kan undvære plastikken, så skal vi blive gode til at genbruge og genanvende den, så den ikke ender i naturen og i dyrene.

Plastik Fantastisk er en børne-familie event opdelt i flere områder. Vi inviterer folk på på en lærerig plastik-skattejagt, som kræver skarpe øjne, følsomme hænder og en klog hjerne! Man kan prøve kræfter med vores mystik-BOX, hvor indhold skal gættes og sorteres efter bedste evne. Leg løs i de sjove hoppeborge, som sætter fokus på plastik i legetøj. Og giv dit bidrag til en verden med mindre plastik, på den store idéløsningsplade.

Vores instruktør(er) arbejder aktivt under eventen, er opsøgende og indbyder til deltagelse. Der er god mulighed for at tilpasse eventen de aktuelle fysiske omgivelser.  

Eventen er for alle, men målrettet børnefamilier. Den kan skaleres så den passer til antal deltagere og varighed.   

KRIBLE-KRABLE

Har du nogensinde prøvet at lave et kabløb med kakerlakker? Har du prøvet at smage insekter? Er du klar over hvor seje vores små insekter er?

Med Krible-Krable event giver du deltagerne/besøgende mulighed for at afprøve deres mod når der spilles Insekt-udfordrings-spil, races om kap med insekter, afprøves insekt-skills og bliver klogere på krible-krable-dyrene.

Vores instruktør(er) arbejder aktivt under eventen ved at være opsøgende og indbyde til deltagelse. Der er god mulighed for at tilpasse eventen de aktuelle fysiske omgivelser.

Eventen er for alle, men målrettet børnefamilier. Den kan skaleres så den passer til antal deltagere og varighed.