Grill-BOLD

Grill-Bold er 100% sjov og spas

Har du brug for en sjov event som både er udfordrende, aktiv og hylende skæg? Så er Grill-Bold en oplagt mulighed. Alle kan være med og vi kan lave eventen stort set alle steder.

Grill-Bold arrangeres typisk som en turnering, hvor hold af to personer dyster mod hinanden. Aktiviteten er ret simpel men sjov og udfordrende, da det måske ikke helt er så let som det ellers ser ud til at være… og med den helt rigtige opsætning, oppyntning, stemning, engagement er vores Grill-Bold Event en oplevelse i vil huske og mindes længe!  

Priser for Grill-Bold Event
-uanset antal deltagere!

PRISEKSEMPEL:

2 timer Grill Tennis Event med instruktør

3600,00
Levering pr. kørt km: 4,80

Alle priser er ekskl. moms og levering.

Grill-Bold Event

Vores Grill-Bold event afholdes af en eller flere instruktører alt afhængigt af antal baner og deltagere. Vi medbringer al materiel der skal bruges til eventet. Der er ikke brug for andet end adgang til alm 220V strømstik.

Fysiske rammer

Grill-Bold kan tilpasses omgivelserne. Vi forsøger altid at finde plads til minimum tre “baner”, så der er to “øvebaner” samt en “turneringsbane”. Hver bane kræver ca. 4 x 10 meter, så der er mulighed for at komme forbi omkring banen. Banerne kan tilpasses i størrelse, så sværhedsgraden dermed tilpasses deltagerne.

Spil alle steder

Du kan spille alle steder så længe der er plads til det. Ryd lageret, book en gymnastiksal, en græsplænen, vejen, mødesalen, parkeringspladsen, stranden eller hvor du nu ønsker at spille.