GURLI GRIS

ALLE ELSKER GURLI GRIS

Originale aktiviteter med licens

Gurli Gris er favorit hos de mindste børn. Gurli, Gustav og alle vennerne kører på repeat i langt de fleste hjem med mindre børn. Vi kan tilbyde originale Gurli Gris hoppeborge og SoftPlay i flotte farver og med alle de kendte figurer. 

Pris-eksempler:

2 hoppeborge, 4 timer, med instruktør 4.720
2 hoppeborge, 1 PLAY, 1 SoftPlay, 4 timer med 2 instruktører 9.360
4 hoppeborge, 1 PLAY, 2 SoftPlay, 4 timer, med 2 instruktører 13.120
6 hoppeborge, 1 PLAY, 2 SoftPlay, 4 timer, med 2 instruktører 16.080
Levering pr. kørt km: 4,80

Alle priser er ekskl. moms og levering.

Flot design, god kvalitet og blikfang!

Vores Gurli Gris aktiviteter er designet med forskellige motiver som børnene kender fra TV-serien som bl.a. kører på både Ramasjang og langt de fleste streaming-tjenester. Alle aktiviteter er lavet med stor fokus på både sikkerhed, brugeroplevelse og blikfang. 

Vi kan sætte op næsten alle steder

En lille hoppeborg skal ikke have mere plads end ca 25m2. – og det eneste det kræver er et 220v strømstik. Ved flere aktiviteter kan det være en god ide med en lille byggetavle.

Alle aktiviteter skal kunne fortøjres, enten med reb eller med pløkker. Underlaget skal være plan unden for mange små sten, da de kan skære hul. Det er ikke muligt at sætte op på grus, sand eller grov asfalt og lign. Det bedste underlag er græs, fin asfalt, fliser og lign.

Offentligt? – så husk en tilladelse

Skal aktiviteterne sættes op og bruges offentligt, så skal du huske en tilladelse. Vi hjælper dig meget gerne trygt igennem, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.
Tilladelsen får du ved at sende en mail til politiet med diverse oplysninger om dit arrangement samt vores synsbøger på aktiviteterne.

Kontakt os og få et samlet tilbud

Vi vil meget gerne hjælpe dig med den helt rigtige løsning på dit arrangement. Tøv derfor ikke med at spørge os til råds. Vi giver altid gerne et samlet tilbud, så du kan se hvad det koster, inden du bestemmer dig.